There Sony Alpha α6000 Black + 16-50mm f/3.5-5.6 OSS
Τηλέφωνο
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Βρείτε μας
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ!
Σύνδεση
ΣΥΝΔΕΣΗ
Καλάθι
ΚΑΛΑΘΙ

Sony Alpha α6000 Black + 16-50mm f/3.5-5.6 OSS

Γρηγορότερη αυτόματη εστίαση από μία DSLR

Τραβήξτε τέλειες λήψεις με την α6000: εξαιρετική ανάλυση 24MP, γρήγορη αυτόματη εστίαση και φορητότητα. Με OLED Tru-Finder, μη αυτόματα χειριστήρια και ποικιλία φακών, ξεχωρίζει από τις ογκώδεις DSLR.

 

Άψογη λήψη, την κατάλληλη στιγμή

Σε αντίθεση με άλλα ανταγωνιστικά μοντέλα, η γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση της α6000 συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης και εντοπισμό αντίθεσης. Με εντοπισμό φάσης 179 σημείων (αριθμός κορυφαίος στην κατηγορία του) που καλύπτουν σχεδόν ολόκληρη την εικόνα και με ταχύτατη λειτουργία εντοπισμού αντίθεσης, το αποτέλεσμα είναι μια εντυπωσιακή λειτουργία ριπής στα 11 fps, αλλά και παρακολούθηση κίνησης υψηλής ακριβείας για φωτογραφίες και βίντεο.


Νέα γενιά αυτόματης εστίασης από τη Sony

Η τεχνολογία 4D FOCUS επιτρέπει την εξαιρετική απόδοση της αυτόματης εστίασης σε τέσσερις διαστάσεις: ευρεία κάλυψη αυτόματης εστίασης (ύψος και πλάτος 2D), γρήγορη ταχύτητα αυτόματης εστίασης (βάθος 3D) και βελτιωμένη παρακολούθηση με πρόβλεψη (χρόνος 4D).

 

Η ποιότητα ξεκινά από τον αισθητήρα

Μεγαλύτερο μέγεθος για πιο λεπτομερείς εικόνες

Η αλήθεια είναι απλή: οι μεγαλύτεροι αισθητήρες προσφέρουν καλύτερες εικόνες και η α6000 ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλές μηχανές της κατηγορίας της. Ο APS-C είναι 1,6 φορές μεγαλύτερος από τους αισθητήρες 4/3 και 13 φορές από τους 1/2,3 των μικρών μηχανών, προσφέροντας εκθαμβωτική ποιότητα σε κάθε λήψη.

 

Περισσότερη λεπτομέρεια, γρήγορη AF

Επεξεργαστής BIONZ X

Με τριπλάσια ταχύτητα επεξεργασίας από τα προηγούμενα μοντέλα, ο νέος επεξεργαστής BIONZ X αποτυπώνει υφές, μειώνει θολές λεπτομέρειες και περιορίζει τον οπτικό θόρυβο σε συγκεκριμένες περιοχές, για πιο καθαρές εικόνες σε φωτογραφίες και βίντεο.

Αισθητήρας Exmor CMOS

Ο νέος αισθητήρας 24,3 MP APS HD διαθέτει βελτιστοποιημένη λειτουργία συγκέντρωσης φωτός (μέσω κεκλιμένων μικροφακών) και βελτιωμένη ευαισθησία φωτός.

Εκπληκτική λήψη με χαμηλό φωτισμό

Χάρη στο μεγάλο εύρος ευαισθησίας ISO (25600), μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες με φυσικά χρώματα σε χαμηλό φωτισμό ή σε εσωτερικούς χώρους χωρίς φλας.

 

Εξαιρετικά γρήγορη αυτόματη εστίαση

Αποτυπώστε από σταγόνες νερού μέχρι φευγαλέα χαμόγελα

Χάρη στην εξαιρετικά γρήγορη αυτόματη εστίαση, η α6000 είναι μία από τις πιο ευέλικτες μηχανές εναλλάξιμων φακών. Αποτυπώστε την τέλεια λήψη σε κάθε κατάσταση, από οικογενειακές στιγμές μέχρι σπορ και φυσικά τοπία, μόλις σε 0,06 δευτερόλεπτα.

Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση

Η προηγμένη γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση προσφέρει τη δυνατότητα εστίασης σε περισσότερες σκηνές μόνο μέσω εντοπισμού φάσης (ώστε να μειωθεί η εξάρτηση από τη λειτουργία εντοπισμού αντίθεσης), επιτυγχάνοντας γρήγορη αυτόματη εστίαση για να καταγράφετε το θέμα σας τη στιγμή που θέλετε.

Μεγαλύτερη κάλυψη καρέ. 179 σημεία αυτόματης εστίασης υψηλής ακρίβειας για μεγαλύτερη κάλυψη

Τα περισσότερα σημεία αυτόματης εστίασης σημαίνουν λήψη πιο καθαρών εικόνων, και με 179 σημεία (αριθμός κορυφαίος στην κατηγορία της) η α6000 παρέχει εκτεταμένη κάλυψη καρέ και συνεχή, ακριβή εντοπισμό θέσης του θέματός σας,⎯σε όποιο σημείο του κάδρου κι αν βρίσκεται.

Συνεχής λήψη 11 fps σε κλάσματα δευτερολέπτου και απόλυτη ευκρίνεια με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης

Τι σημασία έχουν οι 11 φωτογραφίες το δευτερόλεπτο, αν το αποτέλεσμα είναι θολό; Ακριβώς σε αυτό το σημείο ξεχωρίζει η α6000. Προσφέρει πολύ υψηλή ταχύτητα καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps), ενώ χάρη στην κορυφαία λειτουργία παρακολούθησης αυτόματης εστίασης διασφαλίζει την ευκρινή και καθαρή λήψη θεμάτων.

Εντοπισμός φάσης σε βίντεο

Οι εντυπωσιακές δυνατότητες αυτόματης εστίασης της α6000 δεν περιορίζονται στις φωτογραφίες. Η μηχανή χρησιμοποιεί την ίδια προτεραιότητα εντοπισμού φάσης για να διασφαλίσει γρήγορη εστίαση και ομαλή παρακολούθηση, για επαγγελματικά αποτελέσματα ακόμη και στα πιο απαιτητικά βίντεο.

Σταματήστε τη δράση, όχι τις περιπέτειες

Παγώστε το θέμα σας με την εντυπωσιακή ταχύτητα των 11 fps, για εκπληκτικές λήψεις που αποτυπώνουν τη συγκεκριμένη στιγμή ή έκφραση που θέλετε.

Τραβήξτε κινηματογραφικά βίντεο

Με Full 1080 HD στα 60p ή 24p, μπορείτε να δημιουργήσετε πιο όμορφα βίντεο με κινηματογραφική κίνηση.

Λειτουργίες AF για κάθε σκηνή

Αφήστε τη μηχανή σας να αναλάβει την αυτόματη εστίαση ματιών, το κλείδωμα και πολλά άλλα και επικεντρωθείτε στο περιεχόμενο της σκηνής.

 

Ο ιδανικός σύντροφος

Η α6000 διαθέτει μικρότερο μέγεθος και βάρος συγκριτικά με άλλες DSLR

Στη φωτογραφία, λένε ότι η καλύτερη μηχανή είναι αυτή που μεταφέρεται παντού. Με μικρό μέγεθος και βάρος, η α6000 ανταγωνίζεται επάξια τις ογκώδεις, βαριές DSLR χωρίς θυσίες στην έμπνευση, με εναλλάξιμους φακούς, μη αυτόματα χειριστήρια και άλλα.

 

Πιο έξυπνο εικονοσκόπιο για καλύτερες φωτογραφίες

Το EVF OLED Tru-Finder της α6000 εμφανίζει δεδομένα για σχεδίαση και προεπισκόπηση των λήψεων. Ο έλεγχος έκθεσης αντισταθμίζει φωτεινές/σκοτεινές σκηνές, το ζουμ εστίασης μεγεθύνει λεπτομέρειες και η λειτουργία προβολής αποκαλύπτει ιστογράμματα κ.α.

 

Τραβήξτε, πατήστε και μοιραστείτε

Χάρη στη συνδεσιμότητα Wi-Fi® και NFC, μπορείτε να δείχνετε και να μοιράζεστε τα αριστουργήματά σας πανεύκολα. Χωρίς πολύπλοκες ρυθμίσεις⎯και με μία μόνο κίνηση,⎯μπορείτε να μεταφέρετε φωτογραφίες ή βίντεο σε NFC Android smartphone ή tablet.

 

PlayMemories Camera Apps

Οι εφαρμογές της Sony κάνουν τη μηχανή σας πιο έξυπνη χωρίς κόπο

Καθώς βελτιώνετε τις ικανότητές σας, προσθέστε αναβαθμίσεις και νέες δυνατότητες στη μηχανή σας.

*Σημείωση: Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών εξαρτάται από την περιοχή.

Άμεση αποστολή

Δημοσιεύστε μια εκπληκτική φωτογραφία στην αγαπημένη σας τοποθεσία κοινωνικής δικτύωσης σε κλάσματα δευτερολέπτου. Μπορείτε ακόμα και να δημοσιεύσετε κάποιο σχόλιο.

Εφαρμογή Smart Remote Control

Ελέγξτε τη μηχανή μέσω smartphone και βγάλτε τέλειες selfies και ομαδικές φωτογραφίες ή τραβήξτε από ασυνήθιστες γωνίες.

 

Υποστήριξη στο Capture One Express (for Sony)

Ένας από τους καλύτερους μετατροπείς RAW από τη Phase One

Το Capture One Express (for Sony) είναι ένας από τους καλύτερους μετατροπείς RAW, με απόδοση χρωμάτων ακριβείας και απίστευτη λεπτομέρεια. Προσφέρει διαχείριση ψηφιακών πόρων, τα απαραίτητα εργαλεία προσαρμογής και γρήγορη, έξυπνη απόδοση σε μια προσαρμόσιμη και ολοκληρωμένη λύση.

 

CAMERAS
Features Flash (Built-in), Large Sensor, Mic input, RAW Capture, Tilt LCD, Viewfinder (Build-in), Wi-Fi (Built-in)
Sensor Size APS-C
Slow Motion Recording 60fps@1080p
Still Image Resolution 24 Megapixels
Video Resolution 1080p / 60fps
  • Sony α6000 Mirrorless Digital Camera
  • Φακός Sony 16-50mm f/3.5-5.6 OSS (Μαύρος)
  • Κάλυμμα φακού
  • NP-FW50 Επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου (1020mAh)
  • Eye Piece
  • AC Adapter AC-UB10
  • Καλώδιο Micro-USB
  • Λουράκι λαιμού
SSL Certificates